Delen via social media

Welkom  

Vos Arbeidsmobiliteit biedt professionele hulp aan bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan ondersteuning en hulp inzake arbeidsmobiliteit en personele kwesties. Wij werken in opdracht voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht wanneer er ondersteuning nodig is bij de complexe zaken als verzuimmanagement en/of re-integratietrajecten. Het blijkt namelijk dat als personeel serieus wordt genomen  en er werk gemaakt wordt van arbeidsmobiliteit, binnen de onderneming vaak de kosten dalen en het rendement stijgt.

Particulieren kunnen terecht wanneer er behoefte is in begeleiding en coaching op het gebied van re-integratie in het werk of verandering van levensstijl. Vos Arbeidsmobiliteit heeft als specialisme Jobcoaching. Met een Jobcoach kan een uitkeringsgerechtigde (Wajong, WWB, WIA etc.) gecoacht worden naar een passende baan of dagbesteding.  

Vos Arbeidsmobiliteit werkt intensief samen met gerenommeerde partners en beschikt over een goed netwerk en kan elke klus binnen de arbeidsmobiliteit uitvoeren. Of het nu een HR/P&O-, verzuimmanagement- of consultancy-project betreft. Bij Vos Arbeidsmobiliteit bent u aan het juiste adres.